• Ons diesel center werkt rechtstreeks samen met BĂĽchli Belgie. Daardoor kunnnen wij u de beste service verlenen in het testen en/of reviseren van injectoren en brandstofpompen.

  Met benamingen en systemen als: lijnpompen, mechanische verdelerpompen, elektronische verdelerpompen, magneetgestuurde verstuivers, gatverstuivers, één- en tweetrapsverstuivers, Piëzo injectoren en met hoge druksystemen als de VP44 pomp, het common-rail systeem en pompverstuivers… zien jullie het nog zitten? Autoparts De Jonghe in elk geval wel… Ons nieuw dieselatelier is uitgerust met de modernste apparatuur voor het testen en reviseren van diesel brandstofsystemen en –componenten. Als officieel erkend Bosch Diesel Center en Delphi Diesel Center kunnen we diesel injectie systemen van deze merken testen en herstellen met een, door fabrikanten gewaarborgde “fabrieksgarantie”.

  Bij elke test is een testrapport verkrijgbaar. We beschikken over een aangepaste en steeds groeiende voorraad Bosch en Delphi fabrieksruil, alsook injectoren en pompen die we in eigen regie reviseren met originele fabrieksonderdelen en dit volgens fabrieksnormen. Daarnaast kunnen we ook Siemens en Denso injectoren leveren. Wij kunnen opdrachten uitvoeren in dienst van verzekerings- en leasing maatschappijen.

  Wij bieden U een zekerheid van kwaliteit volgens fabrieksnormen. Ook door het hanteren van een vaste minimale en uitgebreide voorraad kunnen wij U een grote beschikbaarheid van BDC-Premium producten garanderen. Daarenboven wordt Uw garantieperiode voor deze producten ook verlengd van 1 naar 2 jaar. Al onze eigen Premium ruilproducten worden dan ook vanaf heden aangeboden in een originele Bosch verpakking. Bosch Diesel Center Premiums zijn als topspecialisten voor dieselsystemen hét aanspreekpunt voor de diagnose en herstelling van alle door Bosch aangeboden dieselsystemen en –componenten.

  Alle werkzaamheden worden verricht door systeemspecialisten, door Bosch opgeleid, die beschikken over de juiste vaardigheden, kwaliteiten en technische kennis om de BDC Premium producten te herstellen, te onderhouden en te vervangen. Dit alles met tot doel het beter voldoen aan Uw behoeften.

  Tot slot worden wij als dieselcenter ook ondersteund voor het behandelen garanties voor oa. Ford, Nissan, Citroën, Peugeot, Opel, Kia, etc. alsook voor tal van leasingmaatschappijen en expertisebureaus.


DE JONGHE AUTOPARTS NV ALS TOTAAL PARTNER

 • 1 : Grootste voorraad in de Provincie Antwerpen

  Meer dan 20.000m²... dat spreekt dus voor zichzelf!

 • 2 : Zes vestigingen

  In bijna alle hoeken van de Provincie Antwerpen hebben we een filiaal. Zo is er vast ook een filiaal in uw omgeving.

 • 3 : Tot 4 leveringen per 24u

  Dagelijks staan er ondertussen minstens 18 bestelwagens klaar om uw bestelde goederen af te leveren bij u in de garage.

 • 4 : Online bestellen via webcat

  Bestel al uw onderdelen via onze technische B2B webcatalogus (webcat) 24/24 en 7/7! Inlusief technische tekeningen, enz!

 • 5 : Diesel Center

  Ons diesel center werkt rechtstreeks samen met BĂĽchli Belgie. Daardoor kunnnen wij u de beste service verlenen in het testen en/of reviseren van injectoren en brandstofpompen.

 • 6 : Info avonden

  Regelmatig worden er in samenwerking met diverse leveranciers info-avonden georganiseerd.

 • 7 : Handgereedschappen & werkplaatsuitrustingen

  Van automotive gereedschappen tot garage equipment, wij bieden u een volledig assortiment in de grote merken.

 • 8 : Bosch Electronics Center

  Ons onlangs volledig vernieuwd Bosch Electronics Center is uitgerust met de nieuwste diagnose toestellen. (B2B!)

 • 9 : Paint en non-paint

  Onze volledig vernieuwde paint en non-paint afdeling beschikt over de modernste verfmengbanken in combinatie met een zeer uitgebreide stock aan non-paint producten.

 • 10 : Technische info

  Zoek via onze website online naar technische info en montagetips over een bepaald onderdeel.

 • 11 : Opleidingen

  Sinds 2005 organiseert De Jonghe Autoparts ook opleidingen. Zowel in eigen huis als bij een van onze partners.

 • 12 : De Jonghe Shop

  Wij bieden u via onze website en met uw persoonlijke login de mogelijkheid om 24/24 en 7/7 universele artikelen te bestellen

 • 13 : Nieuws & info

  Blijf op de hoogte! en ontdek regelmatig nieuwigheden en specifieke informatie via onze website.

 • 14 : Promoties

  Bespaar heel wat Euro's via onze promoties. Ontdek ze wekelijks via onze site! Regelmatig met heel mooie geschenken!!

 • 15 : Banden

  Bestel uw banden online bij onze leverancier, wij verzorgen voor u de afhaling en levering in uw garage of via onze balie.

 • 16 : BCC aankooporganisatie

  De Jonghe Autoparts nv is stichtend lid van de aankooporganisatie BCC, Benelux Carparts Corporation.

 • 17 : Garageconcepten

  De Jonghe Autoparts biedt u maar liefst 5 verschillende garageconcepten aan. Al meer dan 20 jaar ondersteunt De Jonghe Autoparts met succes de concepten.


Professionals

Dit gedeelte van de website is voorbehouden voor onze professionele klanten uit de provincie Antwerpen. Buiten onze provincie kan u zich richten naar onze BCC collega’s die je terugvindt via deze link. Na het inloggen (hiernaast) kan u beschikken over een ruim aanbod van informatie die belangrijk en/of nuttig kan zijn. Bovendien kunt u na het inloggen rechtstreeks doorklikken naar uw persoonlijke webcat.
Uw paswoord en login laten toe om rechtstreeks in te loggen in de webcat.

Nog geen login en paswoord ? Vul dan snel onderstaand formulier in. Wij danken u voor uw bezoek op onze website en verwelkomen u graag voor verdere info op ons bedrijf.

login professioneel

Login
Paswoord

Onthoud mijn login