Garageconcepten

De Jonghe Autoparts biedt u maar liefst 5 verschillende garageconcepten aan.
Al meer dan 20 jaar ondersteunt De Jonghe Autoparts met succes de concepten. Ieder garageconcept heeft zijn unieke en specifieke kwaliteiten zodat u, als garagist, er zeker van kan zijn dat u een concept kan kiezen dat bij de wensen van uw garage en klanten aansluit.
Interesse? Mail dan naar sales@dj-autoparts.be, of vul hieronder een infoformuliertje in, wij helpen u graag verder.

Autocrew

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch dat staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor technische keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs!
De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. En door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch! Ga naar de website.
Meer info?

Qualitygarage

Het alternatief voor de dealer…
Qualitygarage staat synoniem voor een netwerk van universele garage bedrijven van top kwaliteit. Universeel wil zeggen dat u bij ons terecht kan met wagens van verschillende constructeurs, en dit voor verschillende werkzaamheden. Het is onze missie om uw wagen te onderhouden en te herstellen met de grootste zorg, nauwkeurigheid, en volgens de voorschriften van de constructeurs. Qualitygarage techniekers staan garant voor een onberispelijke technische kennis, en onze receptiemedewerkers zorgen ervoor dat u als klant zich thuis voelt in ons bedrijf en centraal staat.
Qualitygarage is het alternatief voor de dealer. U kan bij ons met een gerust hart uw moderne wagen binnen brengen, en hoeft daarbij niet te vrezen voor verlies van garantie.
Qualitylabel: Alle Qualitygarage bedrijven zijn in het bezit van 6 kwaliteitslabels. Om deze kwaliteitslabels te behalen hebben hun techniekers een doorgedreven opleidingstraject doorlopen, en zijn ze onderworpen aan de nodige examens. Enkel na het behalen van een gunstig resultaat mochten zij het bijhorende kwaliteitslabel in ontvangst nemen. Meer zelfs, op regelmatige basis dienen de techniekers vervolgtrainingen te volgen om hun kwaliteitslabel te behouden.
Ga naar de website Meer info?

BCS: Bosch Car Service

Bosch Car Service is de grootste merkonafhankelijke serviceformule van België.
Bij onze ongeveer 120 autobedrijven zijn alle merken welkom. Uw auto is bij ons in goede handen, of het nu gaat om een reparatie of regulier onderhoud. Ook voor seizoenscontroles kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld voordat u op vakantie gaat. Alles voor een verrassend betaalbare prijs.
Ga naar de website. Meer info?

BIS: Bosch Injection Systems

Bosch Injection Systems biedt universele garages en merkdealers de mogelijkheid hun kennisniveau te verhogen, ten einde het complete wagenpark (jong en oud) te kunnen bedienen. Door het stellen van minimale verplichtingen wordt geen inbreuk gedaan op de vrijheid van de ondernemer. Kortom:
Effectief repareren, onderhouden en adequaat storing zoeken met diagnose apparatuur en software van Bosch.
Een uitgebreid en actueel trainingsprogramma
Technische ondersteuning en kennisuitwisseling
Volledige flexibiliteit en vrijheid als ondernemer
Ga naar de website.
Meer info?

HELLA SERVICE PARTNER

Sinds de start in 2000 nemen inmiddels meer dan 4.000 onafhankelijke garages in 19 Europese landen deel aan het 'HELLA Service Partner'-concept. In Nederland telt het HELLA Service Partner concept ruim 300 garages.
Profiteer ook van de technische service die HELLA u kan bieden. Door online trainingen en handige tools krijgt uw HELLA Service Partner alle mogelijke ondersteuning om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ga naar de website.
Meer info?