Gereedschappen

Bij De Jonghe Autoparts willen wij elke klant op een persoonlijke en klantvriendelijke manier bedienen. Een goede service is dan ook heel belangrijk voor ons.

Wij bieden een zeer ruim assortiment aan, van handgereedschap, elektrisch gereedschap, perslucht gereedschap, speciaal gereedschap, verspanend gereedschap, verlichting, tot een volledige garage uitrusting. De carrosseriebedrijven vinden bij ons ook het nodige, lastoestellen, uitdeukgereedschap, richtbanken, spuitcabines en zo veel meer. Bedrijfsveiligheid zoals handschoenen, werkbroeken, veiligheidsschoenen, mondmaskers, gehoorbescherming, handzeep, lasbrillen, enz…, is natuurlijk ook heel belangrijk en zeker niet te vergeten kunnen wij u ook verder helpen met alles wat te maken heeft met opslag, zoals sorteerbakjes, rekken, opvangbakken, kasten, enz…

Als professional kan u zeker datgene vinden wat u nodig heeft en bij speciale vragen of wensen kunnen onze mensen u verder helpen om ons aanbod te bespreken en om samen met u de beste oplossing uit te werken. Onze vertegenwoordigers kunnen ook langskomen om al uw vragen of bestellingen te noteren, zodat u helemaal geen tijd verliest aan verplaatsingen. Bij bestelling kan u ook steeds terecht in Ă©Ă©n van onze 5 filialen, of indien u wenst kunnen wij ook alles ter plaatse afleveren. Als professional kan u ook deelnemen aan talrijke opleidingen en infosessies, daardoor blijft u steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen.

Andere professionals die niet in de autobranche zitten willen we natuurlijk ook helpen. Kortom, alles wat een klant vraagt over gereedschap of aanverwanten proberen we zo goed mogelijk te behandelen.

Neem zeker contact met ons op, iedereen is welkom!

Gereedschap promoties bij De Jonghe Autoparts