Gereedschappen

De Jonghe Autoparts nv is ook een belangrijke verdeler van gereedschappen.

Van dopsleutel, elektrische toestellen, automotive gereedschappen tot garage equipment, wij bieden u een volledig assortiment in de grote merken. Maar ook alles wat te maken heeft met bedrijfsveiligheid en opslag kunnen wij leveren, zodat u op een veilige en degelijke manier kan werken. Gereedschap voor niet garagisten bieden wij eveneens aan, zo kan ieder datgene vinden wat hij nodig heeft.

Professionele klanten kunnen als het ware een volledige garage-uitrusting aanschaffen en voor de doe-het-zelver hebben we een zéér ruim aanbod van allerhande gereedschappen, in alle kwaliteiten en prijsklassen. Ook voor mensen die niet in de autobranche zitten zoeken wij de beste oplossing en helpen we graag verder.

Sinds enige tijd kan u als professional ook speciale gereedschappen huren bij onze firma. Als u de mogelijkheid heeft om in te loggen in het professioneel gedeelte van onze website kan u het aanbod online bekijken én zelfs direct reserveren! Meer info hierover vindt u HIER.

Op aanvraag kunnen we langskomen met onze ingerichte demowagen of een demo komen doen met een diagnosetoestel uit ons gamma.

Ook opvolging en na-service is bij ons heel belangrijk! Bij herstellingen of onderhoud trachten we zo snel mogelijk een oplossing te zoeken en u eventueel te depanneren met een vervangtoestel zodat u zo weinig mogelijk verlies heeft.

Daarom kiest u best voor De Jonghe gereedschappen, uw partner voor bedrijf of doe-het-zelver!
Wij helpen u graag verder in één van onze 5 filialen, maar hebt u vragen of opmerkingen neem dan gerust contact op.

Gereedschap promoties bij De Jonghe Autoparts