Opleidingen

In 2005 nam De Jonghe Autoparts het initiatief om een trainingscenter te openen. Automecaniciens tewerkgesteld in het netwerk van de constructeurs hebben steeds op regelmatige basis bijscholing kunnen volgen bij de importeur van het merk. Voor de automecaniciens tewerkgesteld bij de onafhankelijke garages werd er daarentegen weinig of niets georganiseerd. In het kader van de snel veranderende autotechnieken was dit dramatisch te noemen. De opleiding voor de vrije garages moest bovendien multimerk georienteerd worden gezien de meeste onder hen multimerkgarages hebben. Gezien vrije garages dikwijls eenmanszaken zijn bestond ook een belangrijke vraag naar lokaal georganiseerde avond opleiding. Redenen genoeg om als grossier, de sector op een permanente basis een lokaal aan te bieden waar opleiding kan worden gegeven.

OPLEIDINGEN

We organiseren op regelmatige basis en in samenwerking met o.a. Sergoyne, Bako, Bosch, Hella, Luk, Exponentia, Valeo, Turbo 's Hoet, SKF, Brown, ... . Een overzicht van geplande trainingen vindt u hier. Let op niet alle trainingen die we aanbieden worden in ons eigen trainingscenter georganiseerd.

INFORMATIE AVONDEN

Er worden ook op regelmatige basis informatie avonden georganiseerd. De bedoeling hiervan is om u als sectorprofessioneel tijdig op de hoogte te bregen van nieuwe evoluties en ontwikkelingen in de automotive business. Meer info en een overzicht van de geplande informatie avonden vindt u hier.