Automotive diensten

OPLEIDINGSCENTER

In 2005 nam De Jonghe Autoparts het initiatief om een trainingscenter te openen. Automecaniciens tewerkgesteld in het netwerk van de constructeurs hebben steeds op regelmatige basis bijscholing kunnen volgen bij de importeur van het merk. Voor de automecaniciens tewerkgesteld bij de onafhankelijke garages werd er daarentegen weinig of niets georganiseerd. In het kader van de snel veranderende autotechnieken was dit dramatisch te noemen. De opleiding voor de vrije garages moest bovendien multimerk georienteerd worden gezien de meeste onder hen multimerkgarages hebben. Gezien vrije garages dikwijls eenmanszaken zijn bestond ook een belangrijke vraag naar lokaal georganiseerde avond opleiding. Redenen genoeg om als grossier, de sector op een permanente basis een lokaal aan te bieden waar opleiding kan worden gegeven. Meer info?

B├ťCHLI BELGI├ő

Diesel B├╝chli heeft per februari 2016 het volledige dieselatelier van De Jonghe Autoparts in Deurne (Antwerpen) overgenomen.
Diesel B├╝chli is een toonaangevende dieselspecialist in Nederland en dealer van alle merken dieselinspuitsystemen.
Net als in Belgi├ź wordt het Bosch Premium label gevoerd.
Lees er hier meer over! Meer info?

BOSCH ELECTRONICS CENTER

Onze Bosch Service is uitgerust met performante toestellen, waaronder de Bosch FSA en KTS, Autologic,... en staat speciaal ten dienste van onze professionele klanten. U kan er terecht voor :
- technische ondersteuning op vlak van motormanagement en comfort electronica
- raad en daad van onze Bosch systeemtechniekers
Meer info?

PAINT & NON-PAINT

Onze volledig vernieuwde paint en non-paint afdeling beschikt over de
modernste verfmengbanken in combinatie met een zeer uitgebreide stock
aan non-paint producten. Meer info?

REVISIE CENTER

We beschikken over een volledig uitgeruste werkplaats voor :
- testen, reinigen en vlakken van cilinderkoppen.
- afdraaien van remschijven en vliegwielen
Meer info?

LEVERINGSDIENST

We beschikken over een wagenpark van 18 bestel- en vrachtwagens, die dagelijks tot 2x per dag leveringen uitvoeren tot bij u in de garage (volgens afspraak met vertegenwoordiger), en dit tot in de uithoeken van de provincie Antwerpen. Meer info?