Purflux | De Jonghe Autoparts

Purflux

Purflux Het merk met het bekende ?visgraatmotief? ontstond in 1956 en staat synoniem voor originele prestaties. Het is het A-merk van FILTRAUTO, en dat zowel op de markt van de fabrikanten als op de onafhankelijke afzetmarkt.
Om te garanderen dat de filters het prestatieniveau halen, dat voor moderne motoren vereist is, moet je als onderneming over een omvangrijke knowhow beschikken en dat zowel qua ontwerp als qua productie.
De voorbije 40 jaar hebben de onderzoeks- en ontwikkelingsteams van PURFLUX dan ook een unieke kennis van de transformatietechnieken van het filtermedium met visgraatvouw, rechte vouw en de nieuwe kromme vouw vergaard.
Het is dankzij deze inspanningen en door nauwgezet de vezelsamenstelling, het gewicht, de dikte, de permeabiliteit, de dichtheid, het gehalte aan en het type van hars, evenals het aantal lagen van het filtermedium te bepalen, dat PURFLUX een uitgebreide waaier aan oplossingen kan aanbieden, die aan de behoeften van vandaag en morgen op het vlak van de filtratie van olie, benzine, diesel, motor- en cabinelucht (synthetische vezels, polyestervezels, gelaagde media met porositeitgradi├źnt, ?) tegemoetkomen.