Knecht | De Jonghe Autoparts

Knecht

Knecht Onze onderneming heeft zich gespecialiseerd in alles wat met de interne verbrandingsmotor en zijn onmiddellijke omgeving te maken heeft. Dat we goed zijn in wat we doen, blijkt duidelijk bij Formule 1-wedstrijden, de 24 uren van Le Mans of Truck Racing-wedstrijden, waar raceteams uitgerust met MAHLE-onderdelen voortdurend wedstrijden winnen. Stuk voor stuk helpen deze ervaringen uit de motorsport ons ook bij de verdere ontwikkeling van onze producten, iets waar onze aftermarket partners op hun beurt dan weer hun voordeel mee kunnen doen. MAHLE levert dan ook producten van topkwaliteit die in haast elk model teruggevonden kunnen worden.
Verder zijn we van mening dat de marktnormen die voor de originele uitrusting gelden, ook voor de onderhouds- en reparatiemarkt moeten gelden ? zo eenvoudig is het. Met de merken MAHLE Original, MAHLE Filter, Knecht, Metal Leve, Cofap en Izumi is MAHLE dan ook al decennialang de gerespecteerde handelspartner van tal van garages en motorwerkplaatsen over de hele wereld. Voor meer informatie over welk merk in welk land verkrijgbaar is, kunt u overigens bij onze MAHLE salesondernemingen en salespartners terecht.
Meer dan 140 gerenommeerde motor- en voertuigfabrikanten rusten ondertussen hun motoren standaard met motoronderdelen en filters van MAHLE uit.
Onze onderneming heeft een lange traditie binnen de filterindustrie. MAHLE ? historisch gezien een ontwikkelaar van motoronderdelen ? zag namelijk al vroeg het belang van optimaal werkende filters voor de circulatie van motorlucht en -vloeistoffen in. Tenslotte is een goede filtering een conditio sine qua non voor een doeltreffende verbranding en dat ongeacht of er olie, rook of aangevoerde lucht gezuiverd moet worden. En omdat mensen alleen gezond blijven, wanneer ze zuivere lucht inademen, zijn ook cabinefilters een belangrijk onderdeel van het programma geworden.